Pladesmed til Finns Autoværksted A/S

Vi har travlt på værkstedet og derfor søger vi en engageret pladesmed til vores moderne værksted, der kan varetage mange spændende opgaver og hvor du vil have et større ansvar. Du kommer til at arbejde på et værksted hvor vi arbejder tæt sammen og løfter i flok. Hos Finns Autoværksted A/S er der glade og samarbejdsvillige kolleger, hvor vi formår at holde et godt humør og hvor der bliver taget hånd om tingene. Vi arbejder med alle mærker og der er god grobund til at udvikle ens faglige kompetencer. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Hvem er du?

Du behøver ikke være uddannet pladesmed, men du må gerne have arbejdet med det og hvis du har erfaring med Forsi og taksering vil dette være en fordel, men ikke et krav. Her er gode muligheder for efteruddannelse og personlig udvikling. Hos Finns Autoværksted har vi en moderne ledelsesstil, som betyder at vi sætter pris på vores medarbejdere, der tager initiativ, ansvar og træffer beslutninger. Du kan derfor i høj grad påvirke din egen hverdag.

Dit arbejde:

  • Taksering/præ-taksering ved hjælp af Autotaks/Forsi
  • Udbedring af skader på person- og varebiler
  • Kvalitetskontrol

Vi tilbyder:

  • En spændende hverdag i fællesskab med dygtige og motiverede kolleger
  • Stor medbestemmelse i den daglige planlægning
  • God lønpakke efter kvalifikationer
  • Gode muligheder for efteruddannels 

Sådan søger du jobbet hos os:

Har du spørgsmål kontakt Finn Hoffman på telefon 75730255 eller på mail: salg@finnsauto.dk. Vi behandler selvfølgelig din ansøgning med stor fortrolighed.

Stillingen er 37 timer og tiltrædelse er snarest muligt, vi indkalder løbende til samtaler.

Send din ansøgning til salg@finnsauto.dk med emne ”Pladesmed”