Om Finns Auto - Automester Givskud

Historien

Finns Autoværksted A/S blev etableret tilbage i 1991, af Finn Hoffmann. Det startede med en ung dreng med store drømme, der kom i lære som automekaniker. Denne unge dreng var Finn Hoffmann, og han fandt hurtigt ud af, at han ikke blot var god til at lave biler, men at han også havde en passion for det.
 
Med sin drøm om at starte sin egen virksomhed og en overbevisning om, at man som selvstændig har bedst mulighed for at kontrollere at kvaliteten og servicen er i top, startede Finn i 1991 et lille værksted i Givskud på Håndværkervej 1, som senere hen skulle ske at blive til det vi i dag kender som Finn’s Autoværksted A/S.

Jeg er overbevist om, at man som virksomhed kommer længst ved at skabe et super godt forhold til sine kunder. Derfor er kundetilfredshed hos os en absolut topprioritet, og vi prøver altid på at yde en ekstra indsats for at gøre hverdagen lettere for vores kunder. Og netop den tilgang til arbejdet er i dag udgangspunktet hos alle mine 16 kollegaer, der hver dag knokler for at yde deres bedste.

- Finn Hoffmann

Kundekredsen har siden 1991 vokset, og det, der ellers begyndte som et lille enmands autoværksted, har i dag 16 medarbejdere, herunder 7 autoteknikere, 2 lærlinge, 2 sælgere, 3 chauffører, 1 kontorchef ansat ved finns autoværksted og 2 ansatte ved undervognsbehandling/klargøring.

Indehaver Finn Hoffmann

Bilhandel

Som et autoværksted, var det klart for Finn at en løsning som totalleverandør var nødvendigt, for at kunne opretholde et højt serviceniveau.

Derfor blev bilsalg senere hen tilføjet som afdeling, og i dag har Finns Autoværksted altid mellem 50-60 klargjorte nyere brugte biler, klar til prøveture og salg.

Bilerne findes i alle modeller og prisklasser, hvilket betyder at der er biler der dækker alles behov. Skulle det ske, at man havde et specielt ønske om bil, udstyr eller styling som ikke er på lager, kan det næsten altid skaffes.

Salgsafdeling

75 73 02 55

Værkstedet

På værkstedet rådes der over det nyeste udstyr og teknologi, og for at være på forkant med den nye udvikling, kommer mekanikerne jævnligt på kursus. De er alle videreuddannet til autoteknikere, og det gør at der kan tilbydes optimal service og reparation af alle bilmærker uanset årgang. Autotekniker-uddannelsen er vigtig for mekanikerne, da den henvender sig til mekanikere, som med nogle års erfaring på bagen gerne vil det skridt videre og som gerne vil gøre en ekstra indsats for at være på forkant med udviklingen i faget, hvilket stemmer overens med værdier i Finn’s Autoværksted. En del af uddannelsen omhandler også opgaver, som skal løses hjemme på værkstedet, hvilket bidrager til værkstedets løbende udvikling og opdatering af nye teknologiske tiltag.
 
Det er også grunden til, at der kan ydes service og reparationer af alle biler, uanset mærke og årgang - også i garantiperioden på helt nye biler.
 
Yderligere rådes der også over eget pladeværksted med udstyr til at lave helt nye biler, hvor Finn’s Autoværksted er fordelsværksted for Tryg og GF forsikring, men samarbejder også med alle forsikringsselskaber. Ingen opgaver er for store, der kan klares alle skadeudbedringer på din bil, hvis uheldet er ude.

Jens - Automekaniker

Samarbejdspartnere:

Automester E+ Partnere - Grønne tiltag og bekvemmelighed. Som Automester E+ partner, kan vi tilbyde en virkelig værdifuld service.

E+ koncept fokuserer på bæredygtighed og miljø samt at gøre det mere bekvemt at være kunde hos os.

Det grønne E står blandt andet for el-/hybridbiler, e-handel og energibevidsthed – og “+” fortæller, at du her altid har mulighed for ydelser som:

  • Nemt og hurtig Online booking
  • Service- og reparationsaftaler
  • Adgang til vores FordelsKlub, hvor du optjener 5% i bonus på dine værkstedsregninger og modtager mange andre tilbud og fordele
  • Vejledning omkring bæredygtig kørsel og miljøforbedringer på din benzin- og dieselbil
  • Service og reparation af el- og hybridbiler
  • Hente-/bringeservice
  • Hjulopbevaring (dækhotel)

Bilbeskytteren (Undervognsbehandling)

I 2007 byggede Finn et helt nyt og moderne undervognscenter - Bilbeskytteren. Undervognscenteret er det mest tekniske og miljøvenlige undervognscenter i Danmark, og tilbyder effektiv rustbeskyttelse samt undervognsbehandling af mange forskellige typer af biler – og af alle mærker.

Som en del af SUVO-kæden kan man som kunde hos Bilbeskytteren desuden være stensikker på at få lavet et solidt og veludført stykke arbejde, der holder i lang tid frem. Som SUVO-partner kan der nemlig tilbydes Danmarks absolut længste garanti på rustbeskyttelse af alle typer af biler.

Lakering og Kosmetik

Lakering og kosmetisk skadeudbedring er en tidskrævende proces, hvor hver bil er sit eget projekt. Derfor har vi hos Finn’s Autoværksted valgt, at samarbejde med de bedste i branchen, om at varetage opgaven, så både kvaliteten i mekanikken og kosmetikken er i højsædet.

Undervognsbehandling

Hos Finns Autoværksted er vi overbeviste om, at Bedre Service skaber Gladere Bilister!